Inedit

Un fost soldat a ajuns în comă la spital. Recuperarea lui în imagini

Laura și Jon se pregăteau de aniversarea a cinci ani de căsnicie, când femeia a primit un telefon de coșmar. O asistentă o anunța că soțul ei avusese un accident și era în comă la spital. Jon era soldat în armata SUA și fusese de două ori în Irak.

În timpul accidentului, Jon s-a lovit la cap, ceea ce a dus la o hemoragie cerebrală gravă. Când a ajuns la spital era în comă, iar șansele de supraviețuire erau minime.

Laura a intrat într-o stare de șoc. Doctorii îi explicau cât de grav este, dar ea era convisă că a doua zi Jon urma să se trezească, să se ridice în picioare și să-și continue viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul nu s-a trezit a doua zi, dar nici nu a renunțat la luptă. la 17 zile după accident a reușit să o strângă pe Laura de mână. Chiar și așa, doctorii nu știau dacă avea să mai meargă vreodată, dacă avea să mai vorbească vreodată.


La începutul lui aprilie, Jon era încă în comă, dar în stare stabilă. A intrat într-un program de 90 de zile menit să-l ajute să se trezească. Soția lui a renunțat la locul ei de muncă (era antrenor de pilates) și s-a mutat la un hotel aproape de spitalul unde era internat.

Jon s-a trezit din comă la 61 de zile după accident. Pe pagina ei de Instagram, Laura postează imagini cu progresele făcute de Jon. Deocamdată nu știe nimeni dacă are vreo șansă să își revină complet. Bărbatul respiră singur, mănâncă numai mâncare pasată, dar este dependent de cei din jur și va trebui să învețe din nou lucruri simple, de exemplu să se spele pe dinți sau să vorbească.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X