Externe

Un fost militant ISIS AVERTIZEAZĂ că grupul terorist PLĂNUIEȘTE UN ATAC SIMULTAN care să arunce Europa în aer. A indicat şi locul ATENTATELOR

Harry Sarfo, care s-a născut în Germania, dar a crescut in Marea Britanie, a declarat că liderii grupării Stat Islamic doresc să efectueze mai multe atacuri în Europa, simultan. Bărbatul a plănuit să se alăture jihadiștilor, fiind convins că luptă pentru o cauză nobilă, pentru unitatea popoarelor asuprite.

Într-un interviu pentru New York Times, Sarfo a povestit că, atunci când a sosit în Siria, în 2015 a fost obligat să se întoarcă la Bremen, Germania, pentru a pregăti un atac terorist.

Bărbatul, care, în prezent este închis în Germania pentru infracțiuni teroriste, a declarat că au existat mulți recruți din Marea Britanie si Germania, dar s-au „speriat”, înainte de a efectua atacurile programate. Bărbatul a mai adăugat faptul că sute de militanți sunt în aceste momente în Europa.

Atunci când The Independent a realizat un interviu cu Sarfo, acesta a mărturisit cum a fost convins să se alăture grupării ISIS, el considerând că „valorile” transmise prin intermediul videoclipurilor lor ar fi nobile, demonstrând că există conceptul de „unitate sub un singur steag … alb, negru, asiatici si arabi din toate categoriile sociale, care protejează musulmanii sunniți”.

Întrebat de ce a părăsit califatul sirian. Sarfo a pretins că după o şedere de trei luni, nu a mai putut îndura brutalitatea vieții de acolo.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X