Social

Un elev a fost închis într-un dulap, batjocorit și bătut de colegi. Imagini scandaloase într-o școală din Olt. 11 elevi au fost sancționați

Un elev a fost închis într-un dulap, batjocorit și bătut de colegi. Scenele umilitoare au avut loc într-un liceu din Slatina. Protagoniști sunt mai mulți elevi de clasa a X-a, care au filmat totul și au publicat imaginile pe o rețea de socializare, relatează Mediafax.ro.

UPDATE Consiliul profesoral al Colegiului Tehnic „Alexe Marin” din Slatina a decis scăderea notei la purtare pentru 11 elevi care au participat la umilirea colegului lor, au filmat incidentul și au urcat imaginile pe Facebook.

Incidentul șocant a avut loc la Colegiul Tehnic „Alexe Marin” din Slatina. Acolo, un elev din clasa a X-a a fost filmat în timp ce este închis în dulapul din clasă. Mai apoi, adolescentul a încercat să iasă, însă colegii săi au început să-l lovească cu piciorul, cu un ghiozdan și mai apoi cu un scaun. Umilințele au luat sfâșit, după ce elevii i-au scris băiatului pe frunte cu un pix.

Un elev a fost închis într-un dulap și umilit de colegii săi. Totul a fost filmat
Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au fost publicate pe o rețea de socializare cu mesajul: „În atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a conducerii de la Colegiul Tehnic Alexe Marin”, „Distracţie maximă” la „IPTAPA”. Un elev, D.G., este umilit de alţi colegi – lovit cu piciorul, ghiozdanul, cu scaunul şi scris pe frunte cu pixul. Aşteptăm „autosesizări”, „comisii disciplinare”, tragerea la răspundere a profesorilor de serviciu. Demisiile… trecem cu vederea, că nu sunt, neapărat, o soluţie.”

Inspectoratul Școlar Județean Olt a demarat o anchetă la colegiul unde se presupune că au fost filmate imaginile.

„Este o anchetă în curs. Deocamdată nu avem rezultatul anchetei. Nu ştiu însă cât de reale sunt filmuleţele”, a declarat inspectorul general al ISJ Olt, Felicia Man.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X