Vedete straine

Un destin complet diferit de cel al lui Macaulay Culkin. Transformarea pustiului din „Singur acasa 3”: FOTO

Protagonistul filmului „Singur acasa 3”, Alex D. Linz, s-a schimbat radical de la filmul care i-a adus celebritatea.

La ani buni de la filmarea pentru „Singur acasa 3”, pustiul care indoia inimile tuturor arata complet diferit. Desi l-a inlocuit, la vremea aceea, pe Macaulay Culkin, Alex D. Linz a avut un destin complet diferit de acesta.

Baietelul simpatic care l-a inlocuit pe Macaulay Culkin in cel de-al treilea film al francizei „Singur acasa” este acum, la 26 de ani, un barbat in toata regula.


Alex D. Linz a debutat in 1995. In acelasi an, pustiul de atunci a putut fi vazut si in „Tanar si nelinistit”, el interpretandu-l pe Phillip Chancellor IV.

In 1996 a aparut intr-un film de succes, „Ce zi minunata!” („One Fine Day”), in care a jucat alaturi de nume mari precum Michelle Pfeiffer si George Clooney.

Alex D. Linz are in prezent 26 de ani si nu marcheaza, in prezent, aparitii pe marile sau micile ecrane. Dupa „One Fine Day” a mai aparut in cateva roluri episodice sau secundare in seriale si filme, cel mai cunoscut fiind cel din „Home Alone 3”, cand l-a inlocuit pe Macaulay Culkin. Alex D. Linz a aparut ultima data in „Choose Connor”, in 2007.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X