Vedete romanesti

Un cuplu celebru, ambii prezentatori TV, şi-a spus „Adio”. „De azi, drumurile noastre s-au separat”

Sunt tineri, frumoşi, plini de energie şi începeţi fiecare dimineaţă zâmbind cu ei la „Star matinal”, de la Antena Stars, dar astăzi le-au dat o veste tristă fanilor şi telespectatorilor. Raluca Dumitru şi Răzvan Botezatu au decis să pună punct relaţiei lor, după luni de tachinări şi vacanţe petrecute împreună.

După Adelina Pestriţu şi Speak, un alt cuplu celebru din showbiz a decis să meargă pe drumuri separate, scrie spynews.ro. Raluca Dumitru, frumoasa asistentă TV de la Antena Stars, a anunţat, astăzi dimineaţă, că relaţia cu Răzvan Botezatu s-a terminat, cei doi urmând să rămână colegi de emisiune şi atât.

„De azi drumurile noastre s-au separat! Am ales să rămânem doar colegi de platou . Mulţumim! „, este mesajul făcut public de Raluca Dumitru, astăzi, fără a dezvălui însă cauzele care au produs ruptura.

Raluca Dumitru nu a dezvăluit motivul care a cauzat ruptura dintre ea şi Răzvan Botezatu, însă, cu siguranţă, afinitatea de prezentatorului de la Antena Stars pentru Andreea, una dintre concurentele de la „Mireasă pentru fiul meu”, a fost sămânţa care a produs mărul discordiei între cei doi.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X