Social

Un copil rătăcit a reușit să-și regăsească părinții cu ajutorul unui poliţist local! Povestea a devenit virală

Un blogger a făcut cunoscut un episod emoţionant petrecut într-un parc din Braşov, în urma căruia un băieţel rătăcit a reuşit să-şi găsească părinţii.

Un băieţel care s-a rătăcit printr-un parc din Braşov s-a lăsat pe urma unui agent de la Poliţia Locală, Raul Puşcă, care l-a ajutat apoi să-şi găsească părinţii, cei doi străbătând vreme bună aleile şi străzile din împrejurimi. Aparent banală, povestea este însă una cu mare încărcătură emoţională şi a fost surprinsă într-o fotografie de către un blogger, care a și postat-o pe pagina sa de facebook – „Fabrica de tătici”, impresionat fiind de imaginea celor doi.

Fotografia a fost însoțită de următorul text:

„Am făcut această poză acum o săptămână în Parcul Central din Brașov. Copilul își pierduse părinții, iar domnul polițist îl ajuta să-i găsească. Nu am văzut urmă de panică pe fața băiețelului, iar acest lucru se datorează în mare parte polițistului. Puștiul era ochi și urechi în timp ce domnul în uniformă îi povestea ceva. Dacă nu știam că s-a pierdut, m-aș fi gândit că e tatăl împreună cu copilul său. Tot respectul pentru acest polițist și pentru toți ceilalți care își poartă cu demnitate uniforma și ne fac viața mai sigură”.

Fotografia a devenit virală, iar postarea de pe facebook a acumulat mii de like-uri și sute de distribuiri, generând şi o serie de comentarii venite din partea românilor din întreaga țară, impresionați de simbolistica imaginii băiețel – polițist local.

Panică pentru mama băiatului
După ce a fost dus acasă de polițistul local, mama copilului a povestit vădit tulburată, cât de mult a umblat prin centrul orașului să îl gasească pe puști. Băiețelul fusese lăsat în grija unui prieten de familie, care după o clipă de neatenţie a constatat că micuţul a dispărut.

„Am lăsat copilul în grija unui prieten. Nu mă gândeam că îl pierde pe drum. Eu l-am căutat pe Republicii, dar și în parc. Lângă Primăria Brașov m-am întâlnit cu agentul de la Poliția Locală, Raul Pușcă. El mi-a zis ca mi-a găsit copilul și l-a condus personal la noi acasă. Mi s-a luat o piatră de pe inimă! Nici nu știți cât de îngrijorată am fost!!!”, a povestit mama copilului.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X