Social

Un celebru milionar a plătit sute de euro pentru câteva kg de ardei și varză

Nick Rădoi (52 de ani) a revenit în țară, pe 8 septembrie, pentru a filma o peliculă în care are rol principal. În weekend, afaceristul s-a distrat în orașul natal, Caransebeș. Înainte de asta, a mers la piață pentru a-și face aprovizionarea și a plătit cu valută.

Nick Rădoi s-a născut și a copilărit în Caransebeș, însă la 19 ani a plecat definitiv din țară și trăiește în America, unde are un imperiu de milioane de dolari. La începutul acestei luni, afaceristul a revenit pe plaiurile mioritice. Se pare că milionarul a făcut senzație printre localnici.


Nick Rădoi a lăsat fițele deoparte și a mers la piață. Sătul de restaurantele de lux și de mâncărurile sofisticate, acesta a vrut să simtă gustul proaspăt și natural al produselor românești. Când l-au văzut, vânzătoarele s-au înghesuit să-i umple sacoșele cu tot felul de legume; ardei, varză sau roșii. Rădoi nu a refuzat absolut nimic. Nu a fost nevoie nici de cântar, căci Nick a plătit cât l-a lăsat inima. A aruncat cu bancnote de 50 de dolari și cu hârtii de 100 lei, fără să aștepte rest.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X