Bizar

Un caine si-a salvat familia de o cobra, dar e dureros ce s-a intamplat dupa aceea

Un caine si-a aparat cu eroism familia cand acestia au fost atacati de patru cobre, insa cainele a decedat mai tarziu din pacate.

Un Doberman, a stat ferm pe pozitie, luptand cu atat de mult curaj, cu serpii veninosi, astfel ca a salvat o intreaga familie de la moarte! Serpii au incercat sa intre in casa, insa in curte au dat de eroul nostru, Dobermanul. Acesta si-a luat meseria de aparator al casei in serios, chiar daca viata lui a fost pusa in pericol. Actul de eroism l-a costat viata in cele din urma.

Un martor, a remarcat ca eroul nostru fusese muscat de unul dintre serpi, astfel ca a pierdut o multime de sange. Cu toate acestea, el nu s-a oprit din lupta pana ce nu a omorat si ultimul sarpe, pentru a stii ca familia lui se afla in siguranta! Din pacate, cainele s-a prabusit si si-a pierdut viata in acest act de curaj. Familia se afla inca in stare de soc in urma tragicului incident.

“Sunt in stare de soc. S-a sacrificat pentru mine si pentru familia mea. Ma rog lui Dumnezeu ca sufletul sau sa se odihneasca in pace!”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X