Bizar

Un britanic face sex doar cu aprobarea poliției. De ce au luat autoritățile această decizie

Un bărbat din Marea Britanie este nevoit să informeze poliția dacă vrea să facă sex, cu 24 de ore înainte. Britanicul, în vârstă de 45 de ani, a pierdut și apelul pentru a avea această restriciție ridicată, după ce o instanță a decis să acesta este periculos.

John O’Neill a primit o interdicție bizară – dacă vrea să întrețină raporturi sexuale, el trebuie să informeze poliția de acest lucru. El a primit acest ordin, după ce a făcut declarații cel puțin bizare în fața unei asistente de la psihiatrie. Mai precis, a spus că femeile trebuie să fie speriate, altfel eu nu reușește să ajungă la orgasm, relatează mirror.co.uk. Bărbatul a fost acuzat, în trecut, de viol, însă o istanță din York a decis să-l achite. Cu toate acestea, magistrații l-au descris drept un om foarte periculos.

“Puteți să informați autoritățile că, deși acest bărbat a fost achitat, consider că este un invidid foarte periculos”, a afirmat un judecător.

În timpul audierilor, au ieșit la iveală detalii din viața bărbatului. O asistentă care l-a consultat pe bărbat a afirmat că acesta are preferințe sexuale violente și că a fost brutal că fostele sale iubite. Mai mult, el a spus că îi place să-și taie, muște și chiar să ardă femeile cu care face sex, până când acestea își pierd cunoștința.

De astfel, bărbatul a recunoscut anterior că are preferințe sado-masochiste, însă susține că ordinul de a informa poliția de fiecare dată înainte să întrețină raporturi sexuale îi încalcă drepturile, dar și că nu ar putea să aibă niciodată o relație în aceste condiții.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X