Povestea mea

Un bebeluș a luat Salmonella, Rotavirus și a făcut meniningită din cauza unui cărucior de cumpărături

Vivienne, mamă a cinci copii, a trecut printr-un adevărat coșmar cu băiețelul ei de numai 10 luni. Micuțul s-a îmbolnîvit de Salmonella și a făcut meningită după ce a mers într-un supermarket cu un cărucior de cumpărături.

Vivienne are 35 de ani și este mama a cinci copii. Ea a dat o fugă la cumpărături și l-a luat pe cel mai mic dintre copii, Logan, de zece luni, cu ea la magazin. Și l-a pus în locul destinat copiilor, în căruciorul de cumpărături.

La 24 de ore după aceea, micuțul a început să aibă diaree, să vomite și să facă temperatură foarte mare.

În momentul în care și-a dat seama că micuțul este cu adevărat deshidratat, mama l-a dus de urgență la spital. Când a ajuns, micuțul avea 220 de bătăi ale inimii pe minut, maximul normal fiind de 140.

Personalul medical a început imediat să-i facă teste și analize, pentru a descoperi ce se întâmplă cu copilașul.

Medicii l-au diagnosticat cu rotavirus, salmonella și meningită. Logan, care era un copilaș născut prematur, a stat 10 zile în spital, dintre care 8 la terapie intensivă. Părinții se temeau deja că-și vor pierde copilul, atât de gravă a fost starea lui în aceste zile.

”Era atât de slăbit și nici măcar privirea nu-i mai era limpede, își rotea ochii și îi dădea peste cap. Medicii ne-au spus că toate acele virusuri la un loc reprezintă ceva inedit, rar se poate întâmpla așa ceva”, au povestit părinții.

După ce a fost externat, micuțul a întâmpinat în continuare dificultăți. Mama povestește că îi lua și 45 de minute ca să-i dea 120 de ml de lapte, pentru că din cauza durerilor, micuțul nu putea bea.

Mama copilului este sigură că a luat aceste virusuri de pe căruciorul de cumpărături, pentru că Logan nu mâncase în ziua aceea nimic altceva decât laptele formulă și apă.

Vivienne susține că nu reproșează nimic supermarketului, dar a vrut să tragă un semnal de alarmă și să-i avertizeze pe părinții de copii mici, care-și pun mâinile peste tot și apoi le bagă în gură, că aceste cărucioare pot fi o sursă incredibilă de boli.

”Vă rog să fiți atenți, eu una nici nu mi-am imaginat că se poate întâmpla așa ceva”, a scris mama pe pagina ei de Facebook.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X