Socant

Un bătrân a fost bătut într-un autobuz în Constanța. I-a spus agresorului să nu mai fumeze

Un bătrân a fost bătut într-un autobuz în Constanța, după ce l-a rugat pe un tânăr să-și stingă țigara electronică. La scenele violente au asistat alți călători, mulți dintre ei pensionari, care n-au intervenit, de teamă să nu fie și ei snopiți în bătaie. Individul violent este prietenul fumătorului, care s-a dezlănțuit în mijlocul de transport în comun după observațiile primite. Scena halucinantă a fost filmată de un martor care a publicat imaginile pe Internet.

Incidentul a avut loc, în plină zi, într-un autobuz din Constanța. Fără să-i pese că îi poate deranja pe ceilalți oameni, un tânăr și-a aprins o țigară electronică. La un moment dat, un pensionar l-a rugat să nu mai fumeze, iar asta l-a scos din minți pe prietenul fumătorului, relatează reporterntv.ro

Un bătrân a fost bătut într-un autobuz. Nimeni nu a intervenit
Bărbatul s-a năpustit asupra bătrânului căruia i-a aplicat mai multe lovituri. Individul nu a ținut cont că omul îi putea fi bunic și nici de faptul că în autobuz se aflau și alți călători.


Bătrânul ar fi putut fi grav rănit, dacă individul, care avea țigara aprinsă, nu și-ar fi oprit prietenul pus pe scandal. Singurul care i-a luat apărarea bătrânului a fost un alt pensionar. După un schimb dur de replici, cei doi tineri au coborât la prima stație.

„În autobuz eram doar șase-șapte persoane: trei pensionari, eu, în vârstă de 37 ani, un copil și încă un domn mai tânăr”, a povestit cea care a filmat cu telefonul mobil violențele din autobuz.


Progatonistul filmării este Valentin, un tânăr din Constanța, despre care foștii colegi de serviciu spun c-ar avea probleme de comportament.

„Este destul de agresiv, vorbește și urât, în general are un vocabular destul de colorat față de cei cu care comunică. La fel era și când am lucrat cu el. La locul de muncă era foarte agresiv cu colegii. Nu este frumos din partea unui tânăr să aibă un astfel de comportament față de un bătrân care putea să-I fie tată, bunic”, a precizat bărbatul.


Reprezentanții regiei autonome de transport în comun Constanța au precizat că nu aflat despre incident întrucât, cel mai probabil, șoferul nu l-a povestit despre întâmplare.

Pericolul din mijloacele de transport în comun
Un eveniment mult mai tragic a avut loc la Constanța în urmă cu trei ani. La acea dată, un pensionar de 64 de ani a rămas fără un ochi. Omul a fost agresat de doi țigani, pentru că a îndrăznit să le spună să nu mai injure în autobuz. Când a coborât, cei doi l-au urmărit și l-au atacat.

Cel care a dat cu piatra avea 16 ani și a fost trimis 3 ani și 4 luni după gratii. Polițiștii le recomandă călătorilor care sunt implicați în astfel de incidente sau care sunt martorii unor astfel de întâmplări să sune la 112.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X