Socant

Un barbat si o femeie din Indonezia, batuti cu biciul in piata publica. Motivul absurd pentru care au fost pedepsiti

O femeie si un barbat din Indonezia au fost aspru pedepsiti pentru ca au indraznit sa iasa impreuna, in oras, desi nu erau casatoriti.

Conform legii Sharia, cei care incalca legea si nu sunt casatoriti sunt biciuiti, in fata publicului, ca pedeapsa. Atat femeia, acuzata ca a flirtat cu un barbat, cat si el, au primit zeci de lovituri cu biciul pe spate, intr-o ceremonie ce a avut loc in piata publica, pentru ca ceilalti sa asiste si sa ia aminte.

Cateva imagini au aparute in presa si arata momentul brutal in care cei doi sunt biciuiti. Plangand, femeia indura in genunchi loviturile brutale, iar barbatul sta cu capul plecat, incercand sa isi ascunda durerea.


In total, trei cupluri au primit pedeapsa conform legii Sharia. Cei care nu sunt casatoriti legal nici macar nu au voie sa se aproprie de o persoana de sex opus, iar cei care nu respecta regulile sunt biciuiti.

Provincia Aceh este singura din lume intr-o tara cu populatie majoritar musulmana in care este permisa implementarea legii islamice Sharia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X