Externe

Un barbat a incercat sa impiedice trecerea convoiului in care se afla Angela Merkel. Ce a gasit politia in masina sa

Politia din Praga a arestat joi un barbat care a incercat cu masina sa sa opreasca convoiul cancelarului german Angela Merkel, au declarat surse apropiate purtatorului de cuvant al politiei.

Barbatul aflat la volanul unui Mercedes negru a “incercat sa se alature coloanei in cursul traseului intre aeroportul din Praga si sediul guvernului ceh”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Jozef Bocan.

Politistii l-au arestat pe barbat dupa ce l-au amenintat cu arme de foc. Interogatoriul este inca in curs joi seara, a afirmat Bocan, care nu furnizat nicun detaliu privind identitatea barbatului si motivul faptelor sale.

“El a actionat singur. Nu era inarmat, dar am gasit in masina sa obiecte care ar fi putut fi usor folosite ca arme, in special cuburi de beton”, a precizat purtatorul de cuvant.

Angela Merkel a sosit joi dupa-amiaza la Praga pentru o scurta vizita in cursul careia a avut o intrevederi in special cu premierul ceh Bohuslav Sobotka si presedintele ceh Milos Zeman.

Vizita a fost marcata de mai multe manifestatii ale unor sustinatori precum si ale unor contestatari ai politicii cancelarului Merkel, in special in materie de migratie

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X