Diverse

Un barbat a agresat o femeie intr-un autobuz pentru ca purta pantaloni scurti. Ce i-a spus inainte sa o loveasca

Un barbat acuzat ca a agresat o tanara femeie intr-un autobuz public pe motiv ca purta pantaloni scurti a fost arestat de politia turca la Istanbul, a transmis duminica agentia de presa Dogan, preluata de AFP.

Femeile „care poarta pantaloni scurti trebuie sa moara!”, i-a strigat barbatul victimei, infirmiera de profesie, dupa care a lovit-o peste fata, potrivit Dogan, care nu a precizat data cand s-a produs agresiunea.

Conform primelor elemente mentionate de agentia privata de presa, barbatul, care a fost retinut in districtul Usküdar din partea asiatica a metropolei, a recunoscut, in arest, faptele.

„Pantalonii scurti pe care ea ii purta nu erau potriviti. De aceea m-am infuriat si m-am comportat asa”, a declarat el, citat de Dogan.

Conform acestei agentii de presa, barbatul, diagnosticat in trecut ca fiind ‘maniaco-depresiv’, este paznic la o companie.

Grupurile feministe denunta permanent inmultirea numarului de acte de violenta impotriva femeilor in Turcia, unde sute dintre ele mor in fiecare an din cauza batailor sotilor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X