Diverse

Un băiat de 5 ani a căzut într-un puț de 40 de metri. 80 de excavatoare au săpat 4 zile

Mister total după o operațiune mamut de salvare a unui băiețel de 5 ani care a căzut într-un puț extrem de adânc. După 3 zile de săpături, cu 80 de excavatoare și sute de oameni implicați, fundul puțului a fost găsit…gol. UPDATE. Presa din China a anunţat că băieţelul a fost găsit mort, în a patra zi de căutări.

Cea mai amplă operațiune de salvare din ultimii ani din China s-a împotmolit după 85 de ore de excavații neîntrerupte – puțul unde copilu se presupune că a căzut a fost scos cu totul la suprafață și este gol.

Băiețelul Zhao Zicong din localitatea Hebei, în regiunea Lixian din nordul Chinei, se afla împreună cu tatăl său la cules de varză când a alunecat în puțul secat de 40 de metri adâncime.

Operațiunea de salvare a început încă de duminică și continuă și în acest moment, însă unchiul băiatului a declarat presei din China că au ajuns la fundul fântânii și nu au găsit nimic.

Fântâna era în apropierea casei băiatului și era folosită pentru irigații cu ani în urmă, însă acum secase. Puțul nu are un diametru mai mare de 30 de cm.

La operațiunea de salvare iau parte peste 500 de localnici, polițiști, muncitori, pompieri, paramedici, voluntari. Pentru a-l ține în viață pe băiat a fost pompat în permanență oxigen până pe fundul puțului, potrivit Daily Mail.Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X