Inedit

Un australian si-a scris un bilet pentru a evita mahmureala dupa o iesire in oras. Ce s-a intamplat, insa, a doua zi…

Un tanar din Australia s-a gandit la o metoda prin care sa evite mahmureala dupa o iesire cu baietii in oras.

Asa ca si-a scris un biletel pentru acel moment, cu niste reguli de respectat. Doar ca lucrurile nu au decurs deloc asa cum se astepta acesta, iar a doua zi a regretat amarnic.

Steven Davidson a lasat un biletel pentru „Steve cel beat”, pe care sa il citeasca atunci se intoarce din oras, dupa mai multe pahare cu alcool baute.

„Catre Steve cel beat, te rog sa bei o sticla de apa inainte sa te bagi in pat si mananca portia de aripioare de pui din frigider. Steve cel mahmur iti va multimi a doua zi” a scris acesta pe bilet, conform Daily Mail.


Doar ca Steve nu si-a ascultat propriul sfat, iar a doua zi a gasit scris aproape inteligibil mesajul lasat „Du-te naibii, Steve cel treaz, nu vreau sa te ascult.”

Insa, australianul a recunoscut ca ar fi fost mai intelept sa isi asculte sfatul, pentru ca s-a trezit cu o mahmureala de zile mari si imediat si-a comandat un meniu intreg de la KFC.

Intamplarea a fost postata pe retelele de socializare de un amic al acestuia si in scurt timp a devenit foarte populara pe internet, unde si altii au povestit ce patanii au avut dupa o noapte grea de betie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X