Vedete romanesti

Ultimele poze cu BIANCA DRĂGUŞANU înainte de naştere! A făcut o criză în centrul Bucureştiului. E programată pentru marţi la cezariană, însă poate naşte în orice moment

Unul dintre cele mai surprinzătoare anunţuri din lumea mondenă autohtonă legat de venirea pe lume a unui copil a fost cu siguranţă cel al Biancăi Drăguşanu.

La fel de surprinzătoare a fost, de altfel, şi evoluţia relaţiei cu Victor Slav, fostul „Băiat de la Meteo”. Cei doi s-au îndrăgostit, au ajuns chiar în faţa altarului, însă, la puţin timp după nuntă, drumurile lor s-au despărţit. Totuşi, nu au putut sta definitiv departe unul de celălalt, aşa că au redevenit un cuplu, iar peste doar câteva zile vor deveni părinţii unei fetiţe.

Contestată de mulţi pentru că a ţinut atât de mult la siluetă, încât a ţinut un regim draconic, iar burtica ei abia se vede, Bianca Drăguşanu şi-a văzut mai departe de viaţă, ignorând criticile şi ocupându-se de afacerea proprie chiar şi în luna a noua! Însă, problemele de sănătate nu au ocolit-o deloc pe iubita lui Victor Slav, aceasta are probleme cu somnul pe timpul nopţii şi, deşi abia aşteaptă să îşi ţină pentru prima dată în braţe fetiţa, Bianca se deplasează tot mai greu şi a renunţat inclusiv la tocuri, deşi în primele luni de sarcină era o mămică modernă, care folosea inclusiv pantofi nerecomandaţi de medici.Potrivit cancan.ro Bianca Drăguşanu a fost filmată în centrul Capitalei, îmbrăcată lejer şi încălţată cu nişte papuci comozi, care să mai atenueze din disconfort, însă viitoarea mămică nu părea să se simtă deloc bine! În timp ce se îndrepta spre maşină, Bianca a început să ezite la fiecare pas, pentru ca apoi să se ţină de burtică, în timp ce părea tot mai îngrijorată. A deschis cu greu portiera maşinii, strângându-şi tot corpul de parcă avea dureri puternice. Iubita lui Victor Slav a reuşit în cele din urmă să urce în automobil, însă nu ar fi exclus ca naşterea fetiţei să aibă loc chiar mai devreme decât momentul plănuit!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X