Inedit

Ultima dorinta a unei femei bolnave de cancer e emotionanta. A avut parte de cea mai frumoasa surpriza cu trei zile inainte sa moara

Cu doar trei zile inainte sa moara, Donna Callender a reusit sa isi indeplineasca o ultima dorinta.

Donna Callender a suferit de cancer pulmonar si tumoare cerebrala, insa ultimele ei zile de viata au fost cu adevarat fericite.

Dupa o lupta acerba dusa impotriva acestei boli necrutatoare, Donna a fost nevoita sa accepte ca finalul se apropie. Constienti ca nu mai pot face prea multe pentru femeia muribunda, membrii familiei au decis sa ii indeplineasca o ultima dorinta.

Intr-un material video emotionant publicat pe Facebook, Donna apare pe patul de spital, alaturi de fiica sa, Taylor Masilotti. Tanara insarcinata a decis sa afle sexul bebelusului avand-o alaturi pe mama sa, iar momentul a fost unul de-a dreptul emotionant. Ecografia s-a realizat in rezerva Donneim iar momentul in care femeia afla ca fiica sa va avea o fetita e de nepretuit.

Materialul video care surprinde aceste momente unice a fost filmat pe 27 iulie, iar pe 29 iulie, Masilotti l-a publicat pe Facebook, acolo unde a strans aproape 3 milioane de vizualizari. Din pacate, o zi mai tarziu, Donna s-a stins din viata.

In amintirea ei, fetita lui Taylor Masillotii va purta numele bunicii sale.

Wednesday afternoon was one of my forever favorite memories I got to share with my mom. I got to lay next to her, hold her hand and cry happy tears while we found out the gender of the baby. I can't thank the hospital enough for allowing this to happen. For allowing me to create my last memory with my mom !! I am forever grateful ! I love you so much xoxo

Posted by Taylor Masilotti on 29 Iulie 2016

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X