Inedit

Ultima cascadorie a unui roman a ajuns si in presa internationala. A mers cu monociclul pe un turn inalt de 256 de metri

Locul de joaca preferat al lui Flaviu Cernescu este un turn de evacuare al unui fost CET, aflat in paragina, in Targu Jiu. Acolo isi pune in scena cele mai terifiante cascadorii, care au ajuns si in presa internationala.

Cel mai recent clip al sau, publicat pe YouTube in urma cu o saptamana arata cum Flaviu impreuna cu un amic s-au suit pana in varful unui cos de racire, care are o inaltime de 256 de metri, si au inceput sa faca diferite cascadorii, punandu-si serios viata in pericol.


Avand la dispozitie un culoar lat de numai 90 de centimetri, fara balustrade si cu posibilitatea de a cadea in gol pe ambele parti, Flaviu a inceput sa mearga pe monociclu si sa se filmeze cu ajutorul unui selfie stick. Barbatul a sarit cu monociclul peste cateva obstacole si la un moment dat a inceput sa il manevreze fara pedale, impingand cu talpile direct pe roata.

In incercarea de a nu rata absolut nicio oportunitate de a-si pune viata in pericol, Flaviu a jonglat cu trei portocale in timp ce mergea pe o bara de metal aflata in varful turnului, iar la final a stat atarnat cu o singura mana de aceeasi bara. In timp ce facea acest lucru mai multe bucati de lemn au cazut in haul care se deschidea la picioarele sale.

Flaviu Cernescu este un cascador profesionist si ii avertizeaza pe fanii sai sa nu incerce sa ii imite miscarile. Filmarea cu pricina a ajuns miercuri si in presa internationala, iar Daily Mail i-a acordat un intreg articol, la fel si BBC.

Mai multe fotografii cu ispravile lui Flaviu puteti gasi pe pagina sa de Facebook.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X