Inedit

Uite ce poti cumpara in strainatate cu 50.000 de dolari, cam cat un apartament de doua camere la periferia Bucurestiului

Din Tailanda in Irlanda, aceasta suma este suficienta pentru a cumpara o locuinta decenta.

Iata cinci destinatii in care te poti muta, daca vrei sa scapi de praful, zgomotul si aglomeratia din Bucuresti.

1. Statiunea Puerto Vallarta, Mexic, pe coasta Pacificului

Pentru 49.900 de dolari, poti deveni proprietarul unei locuinte spatioase, de 66 de metri patrati, cu doua dormitoare, in apropiere de centrul statiunii. Se afla la etajul al patrulea al unei cladiri cu restaurant si spalatorie.

2. Pattaya, Golful Thailandei

La 47.746 de dolari poti cumpara o locuinta de 37 de metri patrati in Pattaya, o celebra statiune thailandeza. Locuinta e partial mobilata, are balcon si ofera acces la sala de sport, jacuzzi, zona de gratar.

3. Shinrone, Irlanda

La 47.687 de dolari poti achizitiona o locuinta cu 3 dormitoare intr-un linistit sat irlandez. Vine cu gradina, incalzire centrala si un semineu urias, din caramida.

4. Un apartament cu deschidere spre ocean, in Andaluzia, Spania


Pentru putin sub 48.000 de dolari, poti cumpara un apartament de doua camere in Almeria. Are deschidere atat catre mare cat si catre munti, o terasa uriasa, acces la terenuri de tenis si piscina, parcare privata si spatii de depozitare. E la doar 10 minute de plaja.

5. O garsoniera in Republica Dominicana

Locuinta se afla in oraselul Sosua si costa 42.000 de dolari. E la o aruncatura de bat de centrul orasului si de plaje. Face parte dintr-un complex cu gradina tropicala si piscina interioara. E complet mobilat si beneficiaza de balcon.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X