Povestea mea

Uite ce a facut aceasta educatoare pentru un elev cu o boala extrem de rara si grava

Cayden este un baietel din Statele Unite care sufera de o boala extrem de rara si dezvolta alergie la aproape orice mananca. Mama sa, Shannon Miskimen, este nevoita sa ii prepare intotdeauna mancare speciala. Pachetul sau pentru gradinita ii ocupa jumatate din ghiozdan si include fel principal si desert, pentru ca baietelul sa nu se simta prost atunci cand toti ceilalti mananca dulciurile pe care le primesc acolo..

Din pacate Cayden nu poate sa consume nimic din ce consuma toti ceilalti colegi ai lui, iar mancarea de la gradinita ii este complet interzisa. Medicii spun ca este o chestiune de viata si de moarte si este foarte periculos pentru copil sa testeze alimente noi. Mama sa ii introduce cu mare grija cate un nou ingredient in alimentatie si sta cu sufletul la gura sa vada daca lui Cayden i se face rau si trebuie dus la urgenta. Din pacate aceasta este singura modalitate prin care isi poate da seama la ce este sau nu alergic. Nu exista alte teste de laborator care ar putea determina toate alergiile sale.

Din toate petrecerile colegilor Cayden este exclus, pentru ca nu poate manca pizza, burgeri sau tort. Mama sa este nevoita sa ii pregateasca uneori ceva asemanator pentru ca el sa se simta in largul lui, insa de cele mai multe ori micutul pofteste la tot ce consuma prietenii sai.

Intr-o zi femeia a primit un email de la educatoarea lui Cayden si a fost impresionata pana la lacrimi. Aceasta spunea ca isi doreste sa organizeze o petrecere in cadrul careia toti copii sa consume alimente pe care baietelul le poate manca fara probleme. I-a dat mamei o lista de ingrediente si a rugat-o sa elimine sau sa adauge ceea ce crede ea de cuviinta, spunand ca s-a saturat sa vada cum Cayden este intotdeauna exclus si are de suferit foarte mult. Din fericire petrecerea a fost un adevarat succes si micutul s-a simtit pentru prima oara in largul sau. Mama lui a ramas marcata de acest gest al educatoarei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X