Sanatate

Trei minute și o sănătate de fier! Apasă acest punct de pe abdomen și vei elimina toate toxinele din organism!

Cu toții avem momente când ne simțim obosiți, apatici, iar curele de detoxifiere ni se par un calvar. În orice caz, poate că nu știai că există un punct simplu pe care îl poți apăsa pentru a ajută bila să își completeze procesul. Și să scapi de toate toxinele din organism!

Acest punct, pe care îmi place să îl numesc „nasture”, se găsește pe corpul tău și poartă numele de „marea de energie”, așa cum a fost denumit de experții în acupunctură. Tot ce trebuie să faci este să măsori trei degete lățime sub buric.

Apasă zonă respectivă cu trei degete. Respiră adânc în timp ce faci asta. Nu înceta apăsarea până când nu simți nevoia urgență de a merge la baie. Acest proces poate dură de la 10 secunde până la 3 minute maxim.

Modul in care functioneaza

Dr. Michael Reed Gach este un specialist in acupresura terapeutica, afirma ca zona recomandata are proprietati de vindecare asupra organismului. O parte considerabila din vindecare consta in eliminarea toxinelor.

Cercetari anterioare au demonstrat ca masajul abdominal, cum ar fi cel amintit mai sus, are efecte de stimulare a organismului, cu scopul detoxifierii. Dr. Gach adauga ca pe langa efectele deja mentionate asupra bilei, acest „buton” alina durerile rectale, problemele digestive, crampele menstruale si gazele.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X