Video

Transformarea spectaculoasa a doua femei cu varsta de peste 65 de ani dupa ce sunt machiate profesional. Imaginile sunt virale

Trucurile de machiaj ajuta orice femeie sa isi ascunda imperfectiunile si sa arate spectaculos. Micile defecte se pot atenua daca folosesti o tehnica corecta de machiaj. Mai mult decat atat, cu ajutorul machiajului iti poti ascunde varsta sau poti sa iti depasesti complexele fizice.

Holgi (67 de ani) si Willow (65) si-au manifestat interesul de a participa la o sedinta de make-up profesional, iar specialistii in frumusete au acceptat imediat provocarea. Pentru ca totul sa decurga ca la carte, sesiunea de machiaj a fost filmata, iar acum imaginile sunt virale pe internet.

BuzzFeed scrie ca Holgi a fost intotdeauna o femeie frumoasa, care nu a petrecut prea mult timp in fata oglinzii si nici nu a apelat la prea multe trucuri de infrumusetare. Rutina ei de frumusete nu a fost niciodata una complicata, totul rezumandu-se la curatarea si hidratarea pielii.

„Sunt genul de persoana care se machiaza in 5 minute”, spune femeia in testimonialul de mai jos.

La randul sau, Willow s-a declarat incantata si nerabdatoare sa se lase pe mana stilistilor. Make-up artistii au ales sa le contureze chipul celor doua femeii, iar rezultatul final e spectaculos. Vezi transformarea lor in materialul video de mai jos:

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X