ShowBiz

Transformarea radicală a celui mai cunoscut manelist al anilor 2000. Are barbă și multe kile în plus

În anii 2000 săreau banii când apărea Cătălin Arabu’ la petrecerile cu ștaif, iar emisiunile de băteau pentru a-l avea invitat în platou. Ei bine, așa arată acum manelistul care a lăsat faima și s-a mutat în Canada, pentru verdeață și mediu sănătos pentru a-și crește fetița.

În urmă cu opt ani Cătălin Neacşu, cunoscut drept Arabu’ (39 ani) a hotărât să scape de cearcănele parangheliilor Bucureștiului și să fugă în Toronto, Canada, împreună cu soția lui pentru o viață mai liniștită. A ajuns acolo într-un turneu, s-a atașat de loc și a făcut demersurile să devină rezident.


Cu vreo 15 kilograme în plus și cu un aer intelectual dat de ochelari, cunoscutul manelist Cătălin Arabu’ trăiește tot din cântat, preudonimul său și maneaua românească apropiindu-l de etnicii arabi, balcanici din vecini. Cântă pentru românii de pe continentul nord american, pentru sârbi și arabi, locuiește cu chirie și consideră că nu ar fi un necaz mare dacă va veni ziua în care va trebui să se angajeze. Nu îi e dor de România pe care n-a mai vizitat-o de 8 ani.

Cel mai cunoscut manelist al anilor 2000, Cătălin și soția sa, Mariana, au o fetiță pe nume Kendra Anne Marie, în vârstă de patru ani.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X