Actualitate

Traieste pe strazile Romei si raspunde numai in engleza. Cine ar putea fi tanara care i-a impresionat pe italieni. FOTO

Mister in jurul unei tinere care traieste pe strazile Romei si vorbeste numai limba engleza. Fotografiile cu ea s-au distribuit pe retelele de socializare pentru a-i afla identitatea, iar unii sustin chiar ca ar fi Madeleine McCann.

Fata a atras atentia trecatorilor prin faptul ca refuza sa primeasca bani, raspunde numai in engleza si este foarte politicoasa, transmite Daily Mail.

Pe fir a intrat si politia italiana, care a incercat sa ii afle identitatea, insa fara succes. Nu are pasaport si niciun act de identitate.


Impresionate de povestea ei, mai multe persoane au pornit campanii pe internet pentru a-i gasi o locuinta pana la Craciun

„Nu stiu nici macar daca este americanca. Am vazut-o pe strazile din Romei, doarme pe jos si cred ca are probleme psihice.

Din ce am vazut, nu cred ca a mai trait pe strazi. Nu accepta bani si se comporta civilizat. Cred ca este o studenta din strainatate”, a povestit o tanara pe Facebook.


Mai multe persoane sustin ca seamana foarte mult cu Madeleine McCann, fetita din Marea Britanie care a disparut dintr-un apartament din Portugalia, in 2007, pe cand avea 4 ani.

Disparitia ei este considerata cel mai celebru caz de persoane disparute din istoria moderna. Nici pana in ziua de astazi, la 9 ani de la incident, Madeleine nu a fost gasita, desi a fost cautata inclusiv de agentii din mai multe tari si de detectivi particulari.

Parintii lui Madeleine McCann, in Berlin

Parintii lui Madeleine McCann, in Berlin

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X