Social

Trăiesc cu stâlpul de curent în casă de peste 25 de ani! FOTO

Cu stâlpul de înaltă tensiune, în casă! Nu este vreo figură de stil, ci chiar aşa trăiesc brăilenii Gheorghe şi Natalia Popescu. Și, asta, de mai bine de 25 de ani.

Oamenii, care au o casă ridicată încă înainte de Revoluţie, au într-o debara și un stâlp de înaltă tensiune, totul întâmplându-se înainte de 1989, după cum povestesc propietarii.

”Noi am avut autorizaţie de contrucţie şi începusem într-o parte. Într-o zi au venit cei de la Electrica, nu ştiu cum se numeau atunci, şi era doar socra acasă, nu ştia ea care e planul casei şi aşa mai departe. Ei au pus stâlpul şi noi nu am avut ce face decât să ridicăm casa în jurul lui. L-am băgat în debara şi am izolat în jur. Mari probleme nu am avut, doar iarna ne mai crăpau pereţii, pentru că era consum mare şi veneau vibraţii”, spune proprietarul casei.


Acum, că pozele cu casa sa au devenit virale pe internet, brăileanul spera ca autoritățile să se intereseze de situație.

”Nimeni nu a venit să ne întrebe de el. Mai vin oameni şi îi fac poze că nu vezi mereu aşa ceva”, se amuză proprietarul.

Primăria Brăila, informată de situație, a precizat prin reprezentanţii săi că nu era la curent cu existenţa acestei probleme, dar că va face o anchetă în aceast caz.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X