Actualitate

Trafic restricţionat pe Transalpina din cauza viscolului. Zăpadă de 10 cm pe Transfăgărășan

Traficul este restriționat pe Transalpina, din cauza zăpezii şi a viscolului, anunţă CNADNR.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă că la această oră traficul pe Transalpina este restricţionat între staţiunea Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+000 – km 67+400), din cauza zăpezii şi a viscolului.

În zonă, stratul de zăpadă depășește 5 centimetri.

Sursa citată menţionează că restricţia este impusă autovehiculelor neechipate corespunzător pentru condiţii de iarnă.

În prezent, drumarii intervin în zonă cu două utilaje pentru menţinerea carosabilului în condiţii cât mai bune de circulaţie.

Trafic în condiții de iarnă pe Transfăgărășan
Stratul de zăpadă atinge, miercuri, până la 10 centimetri grosime pe DN 7C – Transfăgărășan, la altitudini mai mari de 1.700 de metri, circulația în zonă desfășurându-se în condiții de iarnă.

„În urma ninsorilor din ultimele 12 ore, stratul de zăpada pe Transfăgărășan este de 8-10 centimetri, ceea ce face ca pe tronsonul Cascada Capra (1.700 metri altitudine) în județul Argeș — Pilonul 2 Telecabină (1.600 metri altitudine) în județul Sibiu, circulația să se desfășoare în condiții de iarnă. În acest moment se intervine cu utilaje de deszăpezire”, se precizează într-un comunicat transmis de directorul Serviciului Public Județean Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X