Astro Fun

Top 5 zodii care au noroc la bani

Peşti – Dacă Peştele îşi pune mintea la contribuţie va găsi foarte uşor o modalitate de a face bani, totuşi la fel de rapid îi poate şi cheltui! De aceea, e bine ca de cele mai multe această zodie să apeleze la un consilier financiar.

Scorpion – Mereu aflat în poziţii de conducere sau ţintind către top, Scorpionul se gândeşte foarte des la bani. Chiar dacă nu sunt cei mai buni în a strange bani, ei vor face imediat rost de unii noi, când cheltuie prea mult, având o intuiţie foarte bune şi cele mai bune idei de afaceri.

Leu – O zodie foarte strângătoare, Leii vor face tot posibilul pentru a-şi gestiona banii astfel încât să îşi permită ceea ce îşi doresc. Sunt cei mai disciplinaţi atunci când vine vorba de strânsul banilor şi de asemenea, foarte buni în a găsi chilipiruri.

Balanţă – O zodie foarte echilibrată şi la capitolul finanţe, Balanţa cheltuie puţin câte puţin şi strânge bani cât de des poate. De asemenea, Balanţele au mereu bani puşi deoparte, dar ştiu şi când să se răsplătescă cu ceva la care au visat de mult timp.

Capricorn – Dintre toate zodiile, Capricornul stă mereu foarte bine la capitolul finanţe. O zodie foarte echilibrată, Capricornul va munci până când îşi va îndeplini toate obiectivele financiare şi îşi va gestiona banii astfel încât să aibă mereu o situaţie financiară bună. Totuşi, ei iubesc lucrurile scumpe şi nu se feresc în a da şi sume mari pe un anumit lucru pe care şi-l doresc.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X