Astro Fun

Top 4 zodii cu noroc la bani in luna iulie

Luna iulie vine cu surprize banesti pentru patru semne zodiacale. Una dintre ele va castiga mai multi bani decat si-ar fi imaginat. Uite ce iti rezerva horoscopul banilor!

LOCUL 4: SAGETATOR
Castigi mai multi bani decat ti-ai propus pentru ca ai invatat deja care este secretul unei bune investitii. Nu vei avea probleme cu bancnotele in aprilie si chiar iti faci planuri de calatorie. Ideea unei mega-afaceri te tenteaza foarte mult si faci tot posibilul ca visele tale sa se concretizeze pas cu pas.

LOCUL 3: PESTI
Vei avea parte de o luna productiva si, in ciuda timpului petrecut la locul de munca, vei gasi spatiu sa petreci cateva clipe si cu cei dragi. Oboseala se accentueaza in mijlocul lunii, insa asta e pretul pe care trebuie sa il platesti pentru a culege roade bogate.

LOCUL 2: SCORPION
Cele mai importante obiective din punct de vedere financiar vor fi atinse la finalul lunii. Reusesti sa impaci si capra, si varza. Cu alte cuvinte, reusesti sa faci un echilibru perfect intre cheltuieli si venituri. Facturile nu vor mai fi o problema costisitoare pentru tine, iar bani de distractie vei avea de unde sa faci rost.

LOCUL 1: BERBEC
Esti cel mai avantajat semn zodiacal din punct de vedere monetar in luna aprilie. Sclipirea ta de geniu va produce bani cu duiumul. Nu e o exagerare daca te astepti sa iti cada bani din cer. In momentul in care vei sesiza ca buzunarul tau se goleste, imediat va fi umplut iar, ca prin minune. Cele mai norocoase perioade din punct de vedere financiar vor fi cele cuprinse intre 10 si 14 aprilie, respectiv 22-29 aprilie; adica, aproape doua saptamani in care vei simti gustul banilor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X