Dragoste si Sex

Top 4 poziții sexuale care te ajută să NU rămâi însărcinată

Unele poziții sunt mai potrivite când vrei să eviți o sarcină, dacă alegi să faci sex neprotejat.

Dacă o posibilă sarcină este ultimul lucru la care te găndești, încearcă aceste poziții împreună cu partenerul tău pentru senzații intense, clipe de neuitat și fără riscul de a rămâne însărcinată.

Unele poziții sunt mai potrivite atunci când vrei să eviți o sarcină, dacă alegi să faci sex neprotejat. Totuşi, nu te baza doar pe asta, dacă vrei să fii 100% convinsă că peste 9 luni nu vei schimba scutece. Este important să ai grijă ca partenerul tău să nu ejaculeze atunci când te penetrează, să ţii cont şi de calendar, iar dacă, totuşi, „accidentul” s-a produs, apelează cu încredere la „pilula de a doua zi”.

Femeia în braţele bărbatului
În poziţia şezut, cu tine în braţele partenerului, această metodă de a face sex poate să aprindă scânteie chiar şi într-o relaţie care pare că s-a plafonat. Poziţia permite o penetrare intensă şi stimularea punctului G. Dar din moment ce tu stai deasupra, asta ajută la reducerea şanselor de a rămâne însărcinată.

Poziţia doggy din picioare
Din nou o poziție care face ca sexul să fie extrem de pasional. Doggy din picioare este perfect pentru a stimula clitorisul și a intensifica întreaga experiență, în timp ce tu poţi sta mai liniştită în ceea ce priveşte riscul de a rămâne însărcinată.

Femeia deasupra
Această poziție, în care femeia stă deasupra, nu numai că este extrem de senzuală, bărbatul putând să te mângâie pe tot corpul şi să te răsfeţe cum ştie el mai bine, dar poate îngreuna călătoria spermei partenerului către vaginul tău. Asta ar putea fi cea mai bună poziţie, atunci când îţi este imposibil să foloseşti o altă metodă contraceptivă în timp ce faci sex.

Femeia deasupra, cu spatele la partener
Tot o poziție în care femeia stă deasupra. Această poziție de sex, ca şi cea de mai înainte, face dificilă misiunea spermatozoizilor de a intra în vagin şi de acolo mai sus, spre uter. Ca măsură de precauție, asigură-te că iubitul tău scoate penisul înainte de a ejacula, pentru a preveni o sarcină.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X