Social

Tobă ”extra” cu fire de păr, la vânzare. Descoperirea scârboasă la Orăștie

Descoperire de-a dreptul scârboasă în județul Hunedoara. O femeie a găsit fire de păr într-o bucată de tobă pe care a cumpărat-o de la magazin de mezeluri. Imaginea i-a întors stomacul pe dos abia când a ajuns cu produsul acasă. Revoltată, clienta a publicat pe o rețea de socializare fotografii cu toba cu păr care au devenit virale pe Internet.

Femeia a mers la un magazin de mezeluri situat în piața din Orăștie. I-a cerut vânzătoarei tobă ”extra”, în speranța că va primi un produs de calitate. Atunci când a ajuns acasă, a avut parte de-o imagine de-a dreptul scârboasă, imediat ce a desfăcut pachetul.

Supriză scârboasă în tobă
În bucata de tobă a descoperit fire de păr. Revoltată pentru că nu i-a venit să creadă pe ce a dat banii, femeia a publicat pe o rețea de socializare o fotografie cu bucata de tobă cu păr.

“Asta am găsit în toba cumpărată… Cum sunteți așa iresponsabili și nu vă gândiți că pot mânca și copiii? Data viitoare, o să anunț Protecția Consumatorului”, a scris femeia.

La vederea fotografiei, numeroși oameni s-au scandalizat imediat.

”Doamne, dar ce e acolo? Păr? Ce scârbos”, a comentat o altă femeie din Orăștie.

”Acum ar trebui anunțate organele abilitate”, a îndemnânat-o un alt cetățean. „Ce ne mai miră în România?”, a scris o altă hunedoreancă.

Femeia susține că n-ar fi prima oară când face o astfel de descoperite grețoasă.

„Nu mă interesează despăgubirile. Vreau să vadă lumea ce am cumpărat. Nu e posibil așa ceva pentru că sunt produse destul de scumpe. (…) Doamne ferește, mânca din ea copilul și nu e prima oară. Am mai găsit odată în șuncă. Nu este admisibil să găsești asemenea porcării”, a menționat femeia din Orăștie, pe pagina ei de Facebook.

Hunedoreanca a spus că va merge la magazinul de unde a cumpărat acea bucată de tobă cu păr pentru a cere explicații. Dacă nu va primi banii înapoi, e convinsă să depună o plângere la Protecția Consumatorului.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X