ShowBiz

Tily Niculae a dezvăluit problemele din cuplu. „M-am săturat”

Tily Niculae a dezvăluit problemele din cuplu, la doar câteva luni după ce a recunsocut că suferă de psoriazis, o boală fără tratament. Actrița a postat pe blogul personal, un mesaj sincer despre micile probleme din căsnicie.

Tily Niculae a dezvăluit problemele din cuplu și recunoaște că de cele mai multe ori găsește soluții pentru rezolvarea situației delicate în care se află. Actrița și-a surprins fanii cu un mesaj ce lasă loc de interpretări.

”Nu de puține ori v-am tot povestit cum încerc să găsesc soluții în relația de cuplu în care mă aflu! De multe ori îmi este foarte greu și tot de atâtea ori mă gândesc serios să abandonez povestea!Știu că nici sentimentele, nici dragostea, nici măcar intensitatea pasiunii nu pot ține doi oameni la un loc? Oricât de multă transparență ar fi și stabilitate! Fiindcă totul depinde de calitatea relației și a comunicării! Mă gândesc de foarte multe ori că nu le poți avea pe toate-n viață, dar tot de atâtea ori îmi aduc aminte că eu nu mă mulțumesc cu puțin. Și da, nu vreau să mă complac într-o situație pe viață doar pentru că nu am capacitatea de a depăși sau rezolva aceste momente! Îți spun sincer că sunt într-un proces lung de dezvoltare personală și mereu mă întreb: Care sunt ‘forțele’ care mențin coeziunea în cuplu și care sunt cele care o distrug?”, a spus aceasta pe blogul personal.

Tily Niculae a dezvăluit problemele din cuplu. A pierdut o sarcină

Tili Niculae este dispusă să facă orice sacrificii pentru a rămâne din nou însărcinată. Actriţa a pierdut o sarcină, la începutul acestui an, din cauza unor probleme de sănătate. Mamă a unei fetiţe de şase ani, Tili Niculae îşi mai doreşte enorm încă un copil. Lucrurile nu sunt însă deloc simple, deoarece actriţa are tromboflile, ceea ce pune serios în pericol evoluţia unei sarcini.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X