Social

Ţigări fără filtru! La ce preţ pot cumpăra colecţionarii un pachet de ,,Mărăşeşti”

Ţigările fără filtru au ajuns să fie foarte rare la noi în ţară, iar dacă acestea sunt şi dintr-o marcă care nu se mai regăseşte pe piaţă, cu atît mai bine. Pentru colecţionari, un pachet de ”Mărăşeşti”, marcă îngropată după defuncta ”Epocă de Aur” a ajuns la o valoare deloc negliabilă.

Un bărbat a postat pe Internet un anunţ cu o imagine cu un pachet de ţigari ,,Mărăşeşti”, pe care cerea 49 de lei, o sumă destul de mare, triplu faţă de alte branduri care se vând la noi pe piaţă. Imaginea cu pachetul de ţigări scos la vânzare a făcut senzaţie în mediul virtual.


Dacă pe vremuri la aşa numitele ”Tutungerii” un pachet de ţigări ”Carpaţi”, fără filtru, costa 3,25 lei, în timp ce ţigările de import ajungeau la 12 lei, iată că acum ”Carpaţii” valorează de cel puţin 20 de ori mai mult ca pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Există un motiv pentru asta, pentru că ţigările ”Carpaţi” au devenit de colecţie, şi nu se mai fabrică de aproape 15 ani. În acest condiţii, nostalgicii îl pot achiziţiona la un preţ de…75 de lei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X