Vedete straine

Ți-o amintești pe Jade din ”Clona”? Iată cum arată acum!

În 2001 cunoștea succesul internațional, deși primul rol l-a jucat cu mulți ani în urmă, pe când avea doar 14 ani. Vorbim despre Giovanna Antonelli, actrița care i-a dat viață personajului Jade în telenovela ”Clona”.

💃🏼 @aledesouza1970 @pinymontoro @fernandolouza @claudiaonline ⚡️😘

O fotografie postată de EquipeGio (@gioanto) pe

Și deși pe micile ecrane din România n-am mai văzut-o de atunci, Giovanna și-a desfășurat în continuare cariera de actriță, apărând și-n alte roluri notabile pe micile ecrane din Brazilia, țara ei natală.

Are un băiat pe nume Pietro, cu actorul Murilo Benicio, din telenovela ”Clona”

Are un băiat pe nume Pietro, cu actorul Murilo Benicio, din telenovela ”Clona”


În prezent, fermăcătoarea actriță a ajuns la 40 de ani, este de două ori divorțată, și-n fiecare zi, trei minuni de copii o strigă ”mamă”. La cei 40 de ani, Giovanna arată mai bine ca niciodată, alternând stilul alimentar sănătos cu ore îndelungi petrecute făcând sport.

Gemenele Antonia și Sophia, pe care le are cu actualul partener de viață

Gemenele Antonia și Sophia, pe care le are cu actualul partener de viață


La cei 40 de ani, Giovanna arată mai bine ca niciodată, alternând stilul alimentar sănătos cu ore îndelungi petrecute făcând sport.

De fapt, am putea spune că Giovanna arată fix ca atunci când filma pentru telenovela ”Clona” și era nevoită, zi de zi, să ia cursuri de belly dancing timp de șase ore.


Viață privată

În 1997, Giovanna s-a căsătorit pentru prima dată. Pe atunci, soț i-a devenit publicistul Ricardo Medina, un bărbat cu care se iubea încă din liceu. Din păcate, mariajul lor n-a durat decât patru ani, cuplu divorțând în decembrie 2001.

S-a iubit timp de cinci ani cu Murilo Benicio , co-starul din „Clona”

S-a iubit timp de cinci ani cu Murilo Benicio , co-starul din „Clona”

Mulți pun acest divorț pe baza relației pe care Giovanna a început-o oficial, un an mai târziu, cu co-starul din Clona, Murilo Benicio. Relația lor a fost una extrem de fericită, cei doi călătorind în jurul lumii pentru a-și promova filmul ”Clona”. În decembrie 2004, Giovanna a suferit un accident de mașină, în urma căruia actrița a fost internată de urgență. Imediat cum s-a externat, Giovanna și partenerul ei de viață, actorul Murilo Benicio, au ținut o conferință de presă în care au anunțat că vor deveni părinți. În luna mai a anului 2005, Giovanna i-a dat viață unui băiețel, pe care l-au numit ulterior Pietro. Din neferire, relația din actriță și Benicio n-a mai rezistat decât până în 2007, cuplul despărțindu-se după cinci ani de iubire.

Imediat cum s-a despărțit de Benicio, Giovanna s-a cuplat cu Robert LoCascio (CEO LivePerson). Tot în anul în care s-au cunoscut, cei doi s-au și căsătorit, dar au și divorțat. De ce n-a funcționat relația lor nu se știe, însă e clar că totul s-a terminat pe cât de repede a început, fără prea multe complicații.

Giovanna și Leonardo, bărbatul cu care are două fetițe gemene

Giovanna și Leonardo, bărbatul cu care are două fetițe gemene

Doi ani mai târziu de la acest moment, Giovanna l-a întâlnit pe regizorul Leonardo Nogueira (2009), cu care se iubește și-n prezent. Cei doi au împreună două fetițe gemene, pe nume Antonia și Sophia, care au venit pe lume pe 8 octombrie 2010. Giovanna și Leonardo au relație foarte fericită, deși nu au gânduri de căsătorie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X