Vedete romanesti

Teo Trandafir, acuzată că nu e o mamă spirituală bună. „Nu a sunat măcar odată”

Teo Trandafir, acuzată că nu e o mamă spirituală bună pentru copiii pe care i-a creștinat. Cel care a reacționat dur pe contul de socializare, este Ionuț Tănase, câștigătorul de la „Dansez pentru tine”.

Teo Trandafir, acuzată că nu e o mamă spirituală bună, de către partenerul lui Jojo, de la Dansez pentru tine. Tânărul a devenit tată pentru a doua oară, în urmă cu doar câteva zile, iar atunci când prietenii virtuali l-au întrebat dacă fetița lui va fi botezată tot de Teo Trandafir, așa cum s-a întâmplat cu băiețelul lui, Matei, Ionuț a răbufnit.


Teo Trandafir, acuzată că nu e o mamă spirituală bună, de către fostul partener al lui Jojo, la Dansez pentru tine
“Am o rugăminte la toți cei care îmi scriu în privat despre Teo Trandafir. Vă rog să nu mă mai întrebați dacă tot Teo Trandafir este și nașa la fetița mea asa cum este la Mateiuțu. Să lămuresc niste lucruri, care le țin de mult în mine și de fiecare dată să mă simt prost că mint, când sunt întrebat de relatia dintre Matei și Teo Trandafir. Teo Trandafir nu a sunat nici măcar o dată să întrebe ce face Mateiuțu. În 3 ani jumate, Teo Trandafir l-a vazut o singura data, cand avea cateva luni si atunci la insistențele mele. De aceea am renunțat la tot și toate sa fiu alaturi de familia mea! Familia mea este mai presus de orice!”, a fost mesajul lui Ionuț Tănase.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X