Vedete romanesti

Tăticul Velea s-a resemnat cu numele Castellano: “Se vor rezolva treburile astea!”

Alex Velea trăiește viața la maximum alături de iubita lui, Antonia, care, la finalul acestui an, îl va face din nou tată de băiat. Dacă divorțul vedetei nu se va finaliza în timp util, cel de-al doilea moștenitor al artistului va purta numele… Castellano.

Povestea de iubire pe care o trăiește cu Antonia l-a schimbat radical pe cântăreț. Mai ales acum, când iubita lui este din nou însărcinată, Alex face tot posibilul să o protejeze. Artistul nu își mai permite mofturile din copilărie, când mama lui îi tolera orice.

“O ajut mereu pe Antonia, cât pot. Spăl, încerc să fiu ordonat, pentru că am fost o fire rebelă și mama m-a răsfățat, dar încerc să fiu ordonat, să nu îi dau prea multă bătaie de cap, să adune după mine, încerc să nu fiu o povară în viață. Normal, sunt bucuros că sunt părinte. Al doilea copil putea să fie orice, ce vrea Dumnezeu, eram fericiți, ideea e să avem un copil sănătos”, a declarat, pentru Libertatea, Alex Velea.


Artistul a susținut vineri seara un concert într-un parc de distracții din zona de nord a orașului, care a celebrat un an de la inaugurare. Velea nu a venit împreună cu fiul său, Dominic, întrucât în weekend băiețelul rămâne în grija bunicilor, pentru ca el și Antonia să își poată onora concertele.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X