Timp liber

Tanara care a confundat crema depilatoare cu samponul. De ce cred oamenii ca totul este doar o farsa

Poza in care o tanara bosumflata pare ca si-a pierdut complet podoaba capilara pentru ca a confundat crema depilatoare cu samponul a facut furori pe Twitter, dar mai multi internauti sugereaza ca imaginea ar fi fost trucata.

Kayla Connors, o tanara din Massachusetts, a postat pe contul sau de Twitter o fotografie care o infatiseaza pe sora sa, cheala, alaturi de alta in care se vede un flacon roz cu crema depilatoare. „Sora mea a crezut ca ‘Nair’ este sampon. Este o singura persoana in lume care ar putea sa faca o asemenea confuzie si aceea este sora mea.” este comentariul acesteia. Fata are crestetul luna, iar singurele fire de par care i-au mai ramas sunt in zona tamplelor, relateaza Mirror.


Multi internauti nu au muscat momeala si sunt convinsi ca poza a fost editata in Photoshop sau ca cele doua fete au folosit o „aplicatie care te cheleste”. Argumentul pe care il aduc ei pentru a sustine aceasta teorie este felul in care se „imbina” chelia cu restul parului, in special in partea stanga a pozei. In acea zona se vede o denivelare nefireasca a craniului.

„E asa o editare nereusita, uitati-va la linia parului.” a comentat cineva.

„Da, imi pare rau, dar chiar nu functioneaza atat de rapid si miroase oribil. Ar trebui sa fii cu adevarat talamb sa nu te panichezi si sa te clatesti imediat.” a reactionat altcineva.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X