Actualitate

Sute de pasageri blocaţi pe aeroporturile din Bucureşti şi Cluj. O cursă Wizz Air a fost anulată

Sute de pasageri sunt blocaţi pe aeroportul din Cluj Napoca din cauza ceţii. Alte patru avioane ale companiilor Wizz Air, Tarom si Blue Air, care trebuiau să ajungă la Cluj în această dimineaţă sunt încă pe aeroportul din Bucureşti.

UPDATE: Zborul Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Bucureşti este programat pentru decolare la ora 13.50, faţă de ora iniţială de 06.45. De asemenea, zborul Wizz de la Cluj-Napoca spre Bucureşti este programat pentru decolare la ora 15.15, faţă de ora iniţială de 08.10, arată datele de pe website-ul operatorului. Cursa Tarom spre Cluj-Napoca este programată pentru ora 11.30. Şi zborul Blue Air de la Cluj spre Iaşi, cu ora de plecare la 10.20 este întârziat.

UPDATE – Zborul Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Alicante, care trebuia sa decoleze la 06.35, a fost anulat.

„Este vorba despre patru avioane care trebuiau să ajungă la Cluj. Au ca oră estimată de plecare ora 10.30. Blue Air nu a anunţat încă ora”, a declarat Valentin Iordache, directorul de comunicare al Aeroportului Henri Coandă din Bucureşti.

Cinci curse de pe Aeroportul Cluj sunt intârziate, arată datele disponibile pe pagina de internet a aeroportului. La publicarea ştirii, reprezentanţii aeroportului din Cluj nu au putut fi contactaţi.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă, burniţă şi polei, valabile în mai multe localităţi din judeţele Cluj.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X