Interne

SURPRIZA pe care le-o pregateste ANAF celor care detin firme

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) lucreaza la modificarea criteriilor de alocare a marilor contribuabili, a declarat Dragos Doros, presedintele institutiei, in cadrul unei conferinte organizata de Deloitte.

„Ne pregatim sa modificam criteriile de alocare a marilor contribuabili. Pe grupurile de companii, in momentul acesta, alocarea se face pe CUI si pe cifra de afaceri. Nu este suficient. Sunt grupuri de companii in Romania care au 10-20 sau mai multe companii care trebuie privite si administrate ca un tot. E normal. Este si dorinta dumnealor. Au venit la noi sa ne spuna lucrul acesta si o sa facem acest lucru. O sa privim companiile ca pe grupuri si o sa le analizam din perspectiva marilor contribuabili in acest sens. E o normalizare din punctul meu de vedere”, a spus Doros.

El a precizat ca este foarte important dialogul dintre ANAF si contribuabili.

„Important este ca dialogul este o preocupare a noastra, interesele, divergentele au ca punct comun locul in care platim taxele corecte si la timp si in felul acesta putem colabora ca orice alta tara civilizata din lume”, a mai aratat oficialul.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X