Lifestyle

Superstitii legate de bijuterii

Bijuteriile au o incarcatura spirituala, vibrationala, uriasa. Daca stim cum sa le folosim putem atrage norocul de partea noastra. Unele bijuterii, insa, sunt purtatoare de ghinion, fapt pentru care trebuie sa fim atenti la o serie de particularitati ale acestora.

Cele mai cunoscute superstitii legate de bijuterii

1. Bijuteriile de argint

Inca din Epoca Medievala, argintului i s-au atribuit o serie de puteri fantastice. Se spune ca un inel facut din argintul unei monede luate de un cersetor poate vindeca bolnavii de epilepsie. Bijuteriile si monedele de argint iti pot spune daca te vei marita. In Rusia, dupa Anul Nou, fetele de la sate pun bijuterii din argint sau monede in poiata, sub graunte si capite de fan. Inauntru este lasat un cocos care mananca toate grauntele, iar prima moneda care iese la iveala este a fetei care se va marita in acel an.

Se spune ca daca gasesti o bijuterie de aur, vei primi bani, iar daca gasesti una de argint, vei avea o viata linistita, dar nu foarte instarita din punct de vedere financiar. De asemenea, nu e bine sa porti aur si argint in acelasi timp pentru ca atragi ghinionul. Aurul si argintul se resping. Legile karmice spun ca nu le poti avea pe toate in viata: argintul reprezinta lumea spirituala, linistea sufleteasca, in timp ce aurul simbolizeaza lumea materiala, luxul.

2. Bijuteriile cu cruce

Femeile care poarta cruciulite sunt ferite de rele si daca se roaga mult lui Dumnezeu vor avea in curand un copil. Barbatii, in schimb, vor avea spor la munca si vor putea obtine tot ce isi doresc din punct de vedere material.

3. Bijuteriile cu stelute

Stelutele aplicate pe accesorii (cercei, coliere, bratari) reprezinta norocul. Persoanele care poarta stelute primesc mai mult curaj sa faca ce isi doresc in indeplinirea viselor.

4. Ce bijuterii nu ai voie sa primesti

Nu ai voie sa primesti bijuterii pe care sunt aplicate obiecte pare ca numar. Refuza inelul de logodna care are aplicat doua flori sau doua diamante. 2 este cifra mortii, cifra napastei, iar multi mireni se despart dupa ce poarta un inel cu doua diamante sau flori. La fel se intampla si atunci cand faci cadou flori unei persoane de ziua ei. Nu ii da niciodata 2, 4, 6 flori sau multipli de doi. Alege o floare sau accepta un inel sau un colier cu o singura aplicatie sau maximum 3 (3 este cifra trinitatii, cifra divina).

5. Nu face cadouri perle

Perlele simbolizeaza lacrimile. Persoanei careia ii faci cadouri perle ii se vor narui toate sperantele in viata, asa ca alege un alt cadou.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X