Vedete straine

Sunita din Lanțul Amintirilor, la 64 de ani. Incredibil cum arată acum vedeta din celebrul film indian / FOTO

Sunita din Lantul Amintirilor este o frumoasă actriță care i-a cucerit definitiv pe telespectatorii din România cu frumusețea ei, dar și cu talentul extraordinar demonstrat într-unul dintre cele mai îndrăgite filme indiene.

Filmul Lanțul Amintirilor a fost lansat în anul 1973 și a devenit imediat un succes. În România, pelicula bollywoodiană a rulat atât pe marile ecrane în epoca ceaușistă, dar a fost difuzat și redifuzat pe micile ecrane după anii ’90.

Din povestea celor trei frați rămași orfani după asasinarea părinților face parte și Sunita, o fată bogată, frumoasă și răsfățată, care ajunge iubita unuia dintre cei trei protagoniști ai filmului.

Personajul Sunita a fost interpretat de actrița bollywoodiană Zeenat Aman, o tânără cu un chip de păpușă, păr superb și trup de nota 10.


În film, Sunita din lanțul Amintirilor, i-a avut ca parteneri pe Dharmendra, Vijay Arora și Tariq Khan, interpreții celor trei frați.

Astăzi, Sunita din Lanțul Amintirilor a ajuns la vârsta de 64 de ani, dar timpul parcă nu și-a pus amprenta asupra ei. Se ține foarte bine, este o doamnă cu o prestanță aparte și o apariție spectaculoasă la fiecare eveniment la care este invitată.


Sunita din Lanțul Amintirilor a fost Miss

Zeenat Aman a fost considerată, de-a lungul carierei, un adevărat sex-simbol al industriei filmului bollywoodian. Cu studii la Los Angeles, ea a fost desemnată Miss Asia Pacific în anul 1970, după care a urmat o carieră în modelling. În același an, a ieșit pe locul doi la Miss India.

A debutat ca actriță în anul 1971. A jucat în numeroase filme de succes și a adunat milioane de fani din întreaga lume. a apărut pe copertele unor reviste de renume.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X