Social

Strigător la cer! O mamă îşi obligă fiica să fie prostituată! Tânăra, violată în copilărie: „Erau 4 şi au mai venit 7 bărbaţi. Am ajuns dezbrăcată acasă”

Diana, o tânără de 20 de ani a fost ameninţată de mai multe ori de propria mamă că o trimite la prostituţie! Tânăra trăieşte în frică şi teroare, iar singurul ei sprijin e bunica sa. Mai mult, Diana a fost abuzată sexual de patru ori.

Cu o copilărie furată şi lipsită de dragostea părintească, Diana nu ştie încotro să o apuce.

„Vrea să mă ducă cu ea în Grecia ca să fiu ca ea, damă de companie. (…) Ea m-a abandonat de când avea doi ani. Mama şi tata s-au despărţit când aveam doi ani. El a plecat în Franţa şi s-a căsătorit acolo. (…) Viaţa e mai bine alături de bunica decât cea alături de mama. Am fost violată, în clasa a noua. M-au luat cu forţa, m-au băgat într-o maşină, am ajuns acasă complet dezbrăcată. S-a întâmplat de mai multe ori. Mama m-a scos de la şcoală în clasa a noua ca să mă ia cu ea şi nu m-a mai luat. (…) Mi-e frică să ies pe stradă, nu mai ies. (…) Dacă mă obligă, mă duc (…) Ea nu mă iubeşte, îl iubeşte pe fiul ei pe care-l are cu cetăţeanul grec. Şi mi-a spus că dacă nu mă duc. (…) M-au luat de pe stradă, m-au drogat şi m-a găsit poliţia pe A2. Ei aveau măşti pe faţă şi nu ştiam cine sunt. (…) Erau patru ţigani şi au mai venit şapte. M-au ameninţat cu moartea.”, a povestit Diana Dan în cadrul emisiunii „Acces direct”.

„(…) Am găsit-o dezbrăcată, era desculţă şi drogată. Aşa am găsit-o la poliţie. Îi cunoştea printr-o fată care era şi ea de etnie romă. (…) Ea a dat declaraţie, dar nu ştie cine au fost.”, a spus bunica Dianei, Elena, în cadrul emisiunii „Acces direct”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X