Bizar

Statul la coada pentru iPhone, noua meserie din SUA. Cat castiga „profesionistii” care tin locul la rand cu zilele

Ultima versiune a faimosului Iphone, care ajunge vineri in magazine, a creat isterie peste ocean. Sute de oameni asteapta de zile bune pentru a fi primii care cumpara noul produs de la Apple.

Un barbat din New York, de pilda, sta in fata unui sediu de mai bine de trei saptamani.

Oamenii care asteapta rabdatori sa puna mana pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus s-au postat de zile bune in fata sediilor Apple. Dar nu oricum, ci echipati.

Si-au adus corturi, scaune sau saltele pentru ca experienta sa fie mai usor de suportat. Jamie este primul din lungul sir de persoane care s-a format la intrarea in acest magazin din New York.

Barbat: „Stau aici de pe 25 august, asa ca vineri implinesc 23 de zile de cand astept. Imi doresc IPhone 7 pentru ca nu am avut niciodata unul.”

Timp de mai bine de trei saptamani, nu a mai ajuns acasa decat pentru a face un dus. Barbatul a dormit chiar si in ploaie, sub cerul liber.

Barbat :”Uneori merg acasa pentru 4 ore, iar prietenii mei de aici au grija de scaunul meu…facem cu randul. Eu am grija de lucrurile lor cand ei merg acasa sau la serviciu si invers.”

Este insa printre putinii care asteapta sa cumpere noul telefon pentru el. Cei mai multi sunt platiti sa astepte in fata magazinului. Salariul, pe zi, ajunge si la trei sute de dolari.

Barbat: „Este distractiv. Facem asta de 4-5 ani, de fiecare data cand se lanseaza unul nou, noi venim aici. Vineri clientii vor fi veni aici, ne vom schimba locurile cu ei, iar ei vor merge in interior, noi doar le pastram locul.”

Unii dintre cei care stau la coada au comandat chiar si cate trei aparate.

Compania a anuntat ieri ca stocurile initiale cu iPhone 7 Plus, dar si iPhone 7, versiunea Jet Black, s-au epuizat. Telefoanele vor aparea si in magazinele din Romania pe 23 septembrie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X