Astro Fun

Spune-mi ce bărbat ești ca să-ți spun ce-ți dorești! Ce fel de femeie vrea, în funcție de zodie!

Fiecare bărbat are pretențiile sale atunci când vine vorba despre femei și despre latura erotică. Totuși, se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens.

Berbec – vrea o femeie care să fie mereu gata
Nativul născut în zodia Berbecului nu are nevoie de preludiu, dar are nevoie de o femeie spontană și aventuroasă.

Taur – vrea o femeie senzuală
Bărbatul Taur, spre deosebire de Berbec adoră preludiul. Aceasta are nevoie de o femeie romantică ce apreciază lumânările parfumate, așternuturile luxoase și șampania scumpă.

Gemeni – vrea o femeie deschisă
Gemenii urăsc rutina, așa că au nevoie de o femeie care nu se teme să încerce lucruri noi, care să nu fie timidă în pat.

Rac – vrea o femeie empatică
Racul trece de la ostare la alta în câteva secunde, așa că va cauta femeia care să-i ghicească gândurile, să fie empatică.

Leu – vrea o femeie plină de compasiune
Poate din cauza faptului că Leul este mereu sufletul petrecerii, Leul se simte obosit și are nevoie de o femeie care să-l înțeleagă în pat. Nu ai fi crezut că încrezutul Leu ar putea avea probleme legate de încrederea în sine.

Fecioara – vrea o femeie ca el
Bărbatul Fecioară este extrem de mofturos, vede și cel mai mic detaliu, chiar și cămașa ta de noapte șifonată într-un colț. El vrea o femeie care e ca el, să vrea să facă duș înainte și după sex, care e destul de conservatoare în pat. Fecioarele nu sunt aventuroase.

Balanța – vrea o femeie care să mențină focul aprins
Balanța se plictisește repede și are nevoie de o femeie care să ațâțe focul din când în când.

Scorpion – vrea o femeie independentă
Scorpionii sunt zeii sexului în zodiacul european. Orice femeie trebui să încerce un scorpion cel puțin o dată în viață. Ce vrea un Scorpion în pat? O femeie care să poată țină pasul cu el.

Săgetător – vrea o femeie care să-l stimuleze
Creierul este cel mai important organ sexual, cel puțin așa crede Săgetătorul pentru că el caută femeia care să-i stimuleze și creierul și corpul.

Capricorn – vrea o femeie receptivă
Un bărbat Capricorn are un simț al observației dezvoltat ceea ce îl ajută să fie fantastic în pat, pentru că are grijă de dorințele tale. În pat, are nevoie de o femeie ca el, care să observe de ce are el nevoie.

Vărsător – vrea o femeie curioasă
Încă un semn zodiacal care se plictisește repede, așa că va căuta o femeie care vrea să încerce și să învețe lucruri noi, fie că merge într-un sex shop, fie la un seminar despre sexualitate.

Pești – vrea o femeie cu imaginație
Peștele, cea mai visătoare zodie are nevoie de cineva blând și la fel de imaginativ ca el. O femeie cu creativitate este tot ce are nevoie Peștele, arată unica.ro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X