ShowBiz

Spectacolul de circ a continuat si dupa moartea „piticului Colorado”! Detaliul macabru de pe afisul show-ului care s-a tinut la numai o zi de la inmormantarea magicianului!

Cristian Serban, piticul care era cunoscut in lumea circului cu supranumele de „Magicianul Colorado”, a murit saptamana trecuta, la Cluj, in urma unui infarct.

El se afla in turneu cu Circul Toredo, pentru care presta de cativa ani, alaturi de sotia sa, Madalina, cei doi fiind protagonisti ai unor numere de clovnerie, dar si ai unor momente de dresura de serpi si maimute.

„Magicianul Colorado” a fost transportat pana in localitatea Sohatu, din judetul Calarasi, acolo unde a fost inmormantat, in timpul zilei de vineri, 11 noiembrie.

La inhumarea sa au luat parte si cativa colegi de-ai sai, care au fost nevoiti sa se intoarca din nou la Cluj, pentru ca sambata si duminica aveau programate spectacole, care nu au putut fi anulate dupa decesul piticului Cristian.

Spectacolele au fost promovate in oras printr-un afis pe care era scris un mesaj macabru, in contextul disparitiei „Piticului Colorado”: „Roata mortii! Pentru prima data in Romania”.

Mai jos, oameni erau invitati sa vina la show-urile circului: „Ultimele doua zile in Cluj , azi 12 noiembrie si maine 13 noiembrie , sambata si duminica , spectacolele la orele 16:00 si 18:30 la Strandul Sun (cartierul Grigorescu)! Pret bilete: 20 pentru copii si 30 pentru adulti!”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X