Actualitate

Spaniolii cauta din nou “capsunari”. Ce salarii ofera romanilor care merg la cules capsuni

Firmele din Spania cauta lucratori sezonieri din Romania pentru recoltarea capsunilor, iar salariu brut oferit este de 40,15 euro/zi, a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Potrivit sursei citate, este vorba despre 500 locuri de munca vacante pentru femei si 300 de locuri pentru cupluri, fiind solicitate persoane apte pentru munca la camp, cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 ani.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, iar timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, respectiv 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile. Ziua a 7-a este considerata zi de odihna care poate, insa, sa nu coincida cu duminica.

Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii si data de angajare aproximativa este 15 februarie 2017.
ANOFM precizeaza ca salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate lunar sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurarile sociale.

Cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, cu precizarea ca nu exista posibilitatea cazarii solicitantilor barbati in cadrul firmei.

Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare de la sediul AJOFM Ilfov sau la compartimentul EURES. Data si locul de desfasurare a bursei vor fi comunicate in perioada urmatoare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X