Vedete romanesti

Soțul Israelei a dispărut de șase luni. Ce ascunde femeia de afaceri în casă după plecarea lui

Soțul Israelei a dispărut de șase luni. După discuții aprinse între Liviu Arteni și femeia de afaceri, bărbatul a plecat de acasă și nu a mai dat niciun semn de viață.

Soțul Israelei a dispărut, iar aceasta nu știe nimic de bărbatul alături de care a trăit ani de zile. Cu toate astea, femeia de afaceri continuă seria dezvăluirilor, în direct la tv. Ea a recunoscut că păstrează hainele soțului în continuare.

Soțul Israelei a dispărut de șase luni. „Am lucrat cu mine”
Israela nu l-a mai văzut pe soțul ei de șase luni și susține că vrea să se „reconstruiască energetic”, astfel că a lăsat bunurile lui Liviu neatinse. „El are un dresing la intrare. Nu avea răbdare să strângă lucrurile și le arunca acolo. Eu nu am mai intrat în camera aia de când a plecat el. Am lucrat cu mine să mă reconstruiesc energetic. Să miroși lucrurile unui om îți aduce în memorie faze nefaste”, a mărturisit Israela la Antena 1. Israela Vodovoz acuzată de moartea soțului, care nu a mai luat legătura cu ea, de mai bine de două luni. Un parapsiholog i-a spus acesteia că Liviu ar fi mort, iar ea nu știe ce să mai creadă, mai ales că acesta nu i-a mai dat niciun semn de ceva timp.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X