Diverse

Soțul i-a spus că EA ar fi fost NIMENI fără EL. Uite ce RĂSPUNS genial i-a dat FEMEIA, asta DA lecție de viață!

Lângă fiecare bărbat puternic se află o femeie puternică. Probabil, mulți oameni ar fi de acord cu această vorbă. Dar, dacă ar fi să judecăm după istoria de mai jos, unii bărbați au nevoie de câte o „lovitură” puternică pentru a realiza că nicioadată ei nu sunt superiori partenelor lor.

Uite cum această soție înțeleaptă și-a adus soțul cu picioarele pe pământ într-un mod la care nu te-ai fi gândit!

Odată, Thomas Weiler și soția lui au plecat într-o călătorie mai lungă, iar deodată, au observat că benzina din rezervorul lor era pe terminate.

Când au ajuns la benzinărie, Weiler a ordonat să-i fie alimentată mașina și a hotărât să se plimbe puțin, ca să-și dezamorțească picioarele.

Când a revenit la mașină, a observat că soția sa discuta cu un angajat al benzinăriei. Discuția a fost întreruptă în momentul în care, Weiler s-a apropiat. Apoi, soții și-au continuat călătoria.

Pe drum, Wieler a întrebat-o pe soția sa dacă îl cunoaște pe acel om. De fapt, când erau studenți, ea și acel bărbat au avut o relație de aproximativ un an. Auzind acestea, Weiler i-a spus că dacă s-ar fi căsătorit cu acela, ea nu ar fi fost acum soția unui director general, ci al unui angajat la benzinărie.

Nevasta lui Weiler nu s-a pierdut cu firea și i-a răspuns: „Dragul meu, dacă mă căsătoream cu acel bărbat, atunci el era director general, iar tu lucrător la benzinărie”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X