Bizar

Sotia lui s-a trezit noaptea si i-a cerut sa faca dragoste, dar barbatul a refuzat-o, spunandu-i ca e obosit. Ce a urmat este infricosator! Uite ce i-a facut aceasta femeie timp de 18 luni, in fiecare zi, fara incetare

Cazul de mai jos s-a petrecut in Marea Britanie si a socat opinia publica prin duritatea lui.

Ian McNicholl, acum in varsta de 54 de ani, a fost in culmea fericirii cand s-a casatorit cu aleasa inimii lui, Michelle Williamson, in varsta de 45 de ani.

Totul parea perfect la inceput, insa mai tarziu barbatul avea sa afle ca are langa el o psihopata, in adevaratul sens al cuvantului. Totul a inceput intr-o noapte, dupa ce Michelle i-a cerut omului sa faca dragoste.

Ian a refuzat, motivand ca se simte obosit si ca nu are dispozitia necesara pentru asa ceva. Ce a urmat intrece orice imaginatie. Barbatul a devenit captivul femeii timp de 18 luni.

In tot acest timp, din cauza ca i-a refuzat cererile amoroase, sotia lui l-a torturat in diverse moduri: l-a legat si l-a batut cu o bara metalica, l-a lovit cu ciocanul peste fata, i-a ars interiorul nasului cu tigara in repetate randuri, si chiar i-a turnat apa clocotita peste zonele intime.

In cele din urma barbatul a reusit sa scape si sa ajunga la politie, unde si-a reclamat consoarta. Pentru tot ceea ce a facut, femeia a primit o pedeapsa de doar 7 ani de inchisoare.Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X