Vedete romanesti

Soția lui Chef Florin Dumitrescu își serbează ziua de naștere. Amănunte incredibile din viața celor doi

Soția lui Chef Florin Dumitrescu își serbează ziua de naștere, iar vedeta Antena 1 i-a transmis acesteia un mesaj emoționant pe contul de socializare. Cristina și Florin au împreună două fetițe și formează unul dintre cele mai solide cupluri.

Soția lui Chef Florin Dumitrescu își serbează ziua de naștere alături de familie și prieteni. Soțul ei a surprins-o încă de la primele ore ale dimineții. Acesta le-a mărturisit fanilor, ce înseamnă Cristina pentru el.

Soția lui Chef Florin Dumitresc, răsfățata familiei. „Te iubesc mai mult decât orice”

„Astăzi este despre ea. Despre femeia vieții mele, despre mama copiilor mei, despre cea mai frumoasa poveste de dragoste din viața mea. Este despre singura femeie în care am încredere în totalitate. Femeia care a crezut în mine când eram la pământ, femeia lângă care am fost când era la pământ. Motivul fericirii mele si a succesului meu, femeia din spatele barbatului, curajoasa familei. Ea este totul și pentru ea dau totul. Am reușit împreună să clădim o lume frumoasă pentru copiii noștri și toate prin câte am trecut ne-au educat sa fim mai buni. Dacă ea nu ar fi fost, eu nu aș fi fost la fel. Te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta! La mulți ani, femeie! La multi ani, muzo! La multi ani, Cristina Dumitrescu, fostă Sima!”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X